Kulturnatten 2008

Klik på billedet for større version

Klik på billedet for større version

Da jeg loggede på Second Life her til morgen, stod der 10 avatarer på Torvet. De var alle ”away” og under en uge gamle, så min første tanke var, at det var robotter jævnfør Robotter i Second Life.
Pludselig sagde en af dem “Hej Doctor Asp” og det viste sig at være en medarbejder fra Post & Tele Museet, der var i gang med at planlægge aftenens Kulturnatprogram.
Som bekendt er det kulturnat i København i aften og på Post & Tele Museet vil der i løbet af aftenen være rundvisninger i Second Life fra 30 computere på museet. Jeg har aftalt med arrangøreren, at jeg eller en af vores byguider præsenterer Wonderful Denmark, hvorefter deltagerne går en tur rundt i byen. Efter et par besøg på andre danske sims, vender gruppen tilbage til WD, hvor de bliver sluppet løs på egen hånd. Dette er så en “advarsel” til andre om, at der i aften vil tumle en masse newbies rundt i WD.
Umiddelbart lyder “Post & Tele Museum Danmark” noget støvet men med underrubrikken ”Kommunikationens Hus” bliver det straks mere interessant og på museet hjemmeside er der mange spændende historier og billeder. Og at museet inddrager Second Life i deres aktiviteter viser, at man godt kan gemme eventuelle fordomme om støvede museer væk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s