Halloween i Wonderful Denmark

Løs opgaven og stands uhyggen!

Danske overnaturlige væsner har aldrig været særligt aktive til Allehelgens aften – Halloween. De spøgte til jul. Men det véd alle genfærd og gespenster i Wonderful Denmark ikke, så derfor hjemsøger de hele landet på det skrækkeligste i hele denne weekend.

Overalt i WD finder du fra Allehelgensaften til Allesjæles Dag en mængde uhyggelige væsner og sager. Der er 20 steder i alt.

Hvis der ikke fortsat skal være mørk nat og spøgerier i vores ellers så hyggelige by, skal der løses en opgave. Nogle af væsnerne er faktisk venligtsindede og har en genstand eller et tip til dig, som forklarer hvad det hele går ud på.

I Historiens Hus kan du finde masser af Halloween-kostumer og hente en beskyttelsespakke. Du kan naturligvis også se en lille udstilling om hvad Halloween egentlig er for noget.

Hvis du kan løse mysteriet, så mød op søndag kl. 20 i WDs sandkasse og aflevér dit svar til Charlotta Jenkins. Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om en præmie på 2.500 L$. Efter præmieoverrækkelsen er der risiko for en rigtig uhyggelig fest på Torvet i Wonderful Denmark, hvor DJ hErbs Best vil sikre, at den uhyggelige stemning ikke forsvinder.

(En stor tak til Charlotta Jenkins for denne uhyggelige konkurrence)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s