Julerier

Klik på billedet

Klik på billedet

Der jules i Wonderful Denmark i denne tid. Hver dag forsvinder der ting, som skal findes og fotograferes. Og hver aften kl. 20,30 findes dagens vinder i form af den, der har indsendt det flotteste billede til www.wd-torvet.dk. Udover konkurrencen er der historieoplæsning, og jævnligt kommer Charlotte fra Historiens Hus forbi og fortæller om jul i gamle dage. Der har også været livemusik, opskrift på klejner osv. – så der er god grund til at møde op hver aften kl. 20,30 i Den gamle Have.

Klik på billedet

Klik på billedet

I går var det Luciaaften og efter vores eget arrangement, tog vi til Sverige, hvor Luciatraditionen er meget større end i Danmark. 100 avatarer fyldte 2 sims og oplevede en smuk procession i form at et Luciaoptog med hvad dertil hører. Den ene sim gik ned midt i det hele og var omkring 5 minutter om at komme tilbage, og netop dette problem er nok den største udfordring i øjeblikket for Linden Lab, at få under kontrol.

3 thoughts on “Julerier

 1. Kul att ni kom!

  ja Lucia drar mest folk i SL det gör det och så många som i går har då jag aldrig sett – det var kul och trevligt – men tekniken gjorde det svårt – en sim crashade ett antal gånger – jag crashade just när jag skulle starta Lucia tåget men kom åter fort denna gång.

  Vi hade verkligen kul och avslutade med at bränna bocken som numera är en tradition i SL.

  Mer kan ni lädsa på min blog: http://tinasuniversum.blogspot.com/

  Under reten av december har vi en stor julmarknad på simmarna – med ett tjugotal Svenska designers som medverkar. Varmt välkomna!

  /Tina- en av de som gjorde det hela….(PetGirl) Bergman

 2. Sim er en forkortelse for Simulator, der er det samme som en Island (en ø). Wonderful Denmark er en Island (på 256 x 256 meter) og det samme er “naboøen” WD2 med bl.a. sandkassen.
  De to svenske sims hedder hhv. Swedish Orientation og Swedish Institute.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s