Metrotopia – City of Superheroes

Nu kan det ikke skjules længere – der foregår noget på Research Island Denmark (lige syd for Wonderful Denmark). Som en del af forskningsprojektet “Sense-making strategies and user-driven innovations in virtual worlds” på Roskilde Universitetscenter er et nyt projekt ved at tage form. Projektet ledes af PhD CarrieLynn Reinhard og har til formål at undersøge 4 forskellige teknologier som platform for underholdningsbaseret interaktion. Som emne er valgt ”Superheroes” og de fire udvalgte produkter er:

Videofilm – Fantastic Four eller X-Men
Wii spilkonsol – Marvel Ultimate Alliance
MMORPG online spil – City of Heroes
Second Life – Superheroes of Metrotopia

Opbygningen af Metrotopia i Second Life vil foregå i et tæt samarbejde mellem forskergruppen på RUC og Wonderful Denmark. De første skyskrabere er allerede rejst ligesom det kommende Superhero Museum er ved at være på plads. Når Metrotopia er færdig midt i april, vil 20 studerende fra RUC blive sendt på udforskning i de fire produkter, hvorefter en række intensive interviewrunder vil finde sted.

Metrotopia

Metrotopia

Som en af konstruktørerne på Metrotopia, er det noget af en udfordring at skulle op imod en Hollywood film, en spilkonsol og et MMORPG spil, der alle har budgetter i millionklassen samt hundredevis af mennesker til at arbejde på produktet. De næste to måneder blever ret intensive men også ret spændende; jeg er sikker på, at vi får bygget en rigtig flot Superhero by, med en masse sjove aktiviteter.

Du er velkommen til at kigge forbi Research Island Denmark og følge oplygningen, blot du lader bygningsarbejderne arbejde i fred samt undlader at klikke på noget. Når projektet er færdigt, vil Metrotopia blive åben for alle, der har lyst til at forsøge sig som Superhero.

One thought on “Metrotopia – City of Superheroes

  1. Pingback: Efterlysning: Dygtig SL tøjdesigner « Doctor Asp’s Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s