3 billige tilbud på boligadvokat

Overvejer du at købe eller sælge fast ejendom så kan det tit være en god idé, at du finder en reel boligadvokat tæt på dig. Ejendomsmæglere har som bekendt ikke det allerbedste ry og det er måske ikke helt uden grund. Mange forbrugere har gennem tiden været misfornøjede med ejendomsmægleren ved salg af bolig. Heldigvis er det muligt at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, som er et uvildigt organ, der behandler klager fra forbrugere over ejendomsmæglere.

I 2015 ekspederede nævnet sammenlagt 150 klager, hvoraf 76 klagere fik medhold i deres sag. Det kan altså godt betale sig at klage, hvis man ikke er tilfreds med den købsproces du har været udsat for. Manglende tilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2013 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen indgår i denne gruppe.

At der klages over resultatet af et boligkøb er ikke overraskende. Kvalitetssikret køberrådgivning er væsentlig i enhver bolighandel. Den mest troværdige køberrådgivning får man fra erfarne boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er fx en typisk misforståelse, at ejendomsmægleren hjælper hvis køberen opdager fejl eller mangler ved boligen efter at købet er afsluttet. Det er netop her en boligadvokat kan være anvendelig. Her er et eksempel på, hvornår du kan få behov forboligadvokat assistance. Du har netop købt en ejerlejlighed men er i tvivl om, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Kan du muligvis gøre krav gældende mod mægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at forlange en skriftlig dokumentation fra mægleren og så gennemlæse alle dokumenter nøje for blandt andet at undersøge om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig i tilfælde af, at han har lavet fejl.

Det kan være kompliceret at finde en reel boligadvokat i dit område. Løsningen er at anvende en af internettets gratis online services fx 3advokattilbud.dk. På dette site kan du gratis og let få tre tilbud fra grundige boligadvokater, som er interesseret i at assistere med din advokatsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller andre typer af assistance som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder enkelt onlineskemaet på under 2 minutter og angiver, hvorfor du har behov for en boligadvokat. I løbet af to dage modtager du godkendte tilbud på boligopgaven fra 3 lokale boligadvokater i dit nabolag Du beslutter selv, hvilket af de leverede tilbud du vil anvende.

Såfremt der ikke er nogle af tilbuddene, du er tilfreds med, så kan du takke nej til alle tre tilbud. Det er som tidligere nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive enklere. Samtidig kan du spare næsten 10 % på boligadvokatregningen.

Boligadvokaterne i dit nabolag konkurrerer om din boligopgave og på den måde er du sikret, at du får nogle gode tilbud. Brug den nemme løsning og få tre tilbud her!

En boligadvokat leverer som regel sagsbehandling om følgende emner:

  • Bolighandler uden mægler
  • Andelsboligudskrift
  • Erklæring om adkomst
  • Forsikringsret
  • Hovedstol
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Nybyggeri
  • Salgsopstilling
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s