Få 3 gratis tilbud på rengøring Østerbro / Sjælland

Tilbud på privat rengøring

Bøger: Tag bøgerne ud hylde for hylde, så du undgår, at der kommer kludder i rækkefølgen. Støvsug bøgerne med det runde mundstykke, det er mere skånsomt end at banke dem. Bøgerne aftørres på ryggene og kanterne med en tør, blød klud. Aftør hylderne for støv o.lign. Benyt lejligheden til at få støvsuget bag reolen, når den nu er fri for bøger. Sæt bøgerne på plads i den samme rækkefølge som før. 

Elektriske pærer: Støv og snavs sluger lys, og det kan være årsag til, at der bliver tændt flere lamper end nødvendigt. Tag en støveklud, og tør alle de elektriske pærer af for støv. Et godt råd: Der er mange penge at spare, hvis du vælger lavenergipærer i stedet for de almindelige elpærer. Du skal vælge A-pærer, der skal leve op til energimærkningsordningen, hvor der også stilles krav til energieffektiviteten. Hvis du vil vide mere, kan du gå ind på http://www.elsparefonden.dk.

Rengøringstips til emhætten

Recirkulationsemhætte: Tag fedtfiltret ud og vask det enten med flydende rengøringsmiddel. eller kom det i opvaskemaskinen. Det er vigtigt, at fedtfiltret vaskes ca. en gang om måneden, afhængig af hvor meget man steger og braser. En emhætte med et snavset fedtfilter bruger mere energi, da emhætten skal køre på et højere trin for at opnå samme virkning som med et rent filter. Emhætten vil desuden støje mere. Kulfiltret kan ikke rengøres, men skal udskiftes et par gange om året, afhængig af, hvor meget man bruger komfuret. Få 3 tilbud på billig rengøring Sjælland.

Kalkbelægninger: Fliser tåler afkalkning med en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre, men fugerne bliver på langt sigt opløst af denne behandling. Modtag 3 gratis tillidsskabende tilbud på billig rengøring Østerbro.

Begynd derfor med følgende: Overbrus fliserne med vand, vask dem derefter med eddikesyreblandingen og brug en skuresvamp til de belægninger, der sidder godt fast. Skyl/vask efter med rent vand. Vask gardinerne med et vaskemiddel beregnet til uld. Undgå at hænge gardinerne til tørre i det fri, når solen skinner, da det vil give dem en gullig farve.

Privat rengøring til konkurrencedygtige priser

Hvad koster det at få gjort rent? Dette og andre spørgsmål, kan du få svar på, når man står med en rengøringsopgave. Steve Eriksen på Østerbro skaffede sig 3 konkrete rengørings-pristilbud på ca 14 timer og udså sig for Rengøring i København ApS til at forestå sagen. Undertiden har man ikke kræfter til at få ordnet din rengøringsopgave selv – Vi foreslår, at du i stedet finder et antal knaldgode rengøringsassistenttilbud.

Få faguddannet assistance til løsning af de udskudte rengøringsopgaver til yderst overbevisende priser. En anerkendt rengøringsassistent kan nå den almindelige rengøring på 2-3 arbejdsdage. Få for eks. besvaret disse rengøring spørgsmål:

  • Skal man betale forud?
  • Kan man få fjernet skimmelsvamp?
  • Er rengøringsfirmaet forsikret?

Eksempel på vurdering af opgave fra Oscar Hermansen, Østerbro omhandlende “daglig rengøring“: God oplevelse – Ingenting at klage over. Her får du et udvalg af udvalgte varer:

  • Turtle Wax
  • Mr. Muscle
  • Viper
  • Astonish
  • Prime Source

Advertisement

One thought on “Få 3 gratis tilbud på rengøring Østerbro / Sjælland

  1. Pingback: Støtte til planterne – Doctor Asp's Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s