Få 3 gratis tilbud på rengøring

Tilbud på privat rengøring

Leder du efter privat rengøring? Så få 2-3 friske tilbud på billig rengøring nær dig. På dette site kan man – gratis og enkelt – få tre tilbud fra seriøse rengøringsvirksomheder i dit område, som ønsker at gøre rent efter dig. Det er ikke nemt at finde den rette rengøringsassistance for hvordan kan man få oplyst, om den pågældende gør det godt nok? For at sikre dig, at det rengøringsselskab du laver aftale med, er seriøs og formår at påtage sig opgaven, bør du få mindst 3 tilbud. Ved at få kontakter fra flere effektive rengøringsselskaber, opnår du et noget bedre overblik og med stor sandsynlighed også en bedre pris. Du kan både modtage tilbud på en enkelt rengøring eller en løbende aftale, som betyder at du får ordnet din bolig eksempelvis en gang om ugen.

Beskriv din opgave i online skemaet på tre minutter og få en fast billig pris på professionel rengøring af dit hjem fra grundige rengøringsfirmaer tæt på dig. En ordentlig rengøring af din bolig består normalt af aftørring af støv og afvaskning af alle vandrette overflader, vask af gulve, afvaskning af dørkarme, dørhåndtag, vindueskarme og kontakter. I køkkenet afvaskes alle skabe samt køleskab, komfur, håndvask og øvrige hvidevarer. På toilettet rengøres badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader er strålende blanke, når vores firmaer er færdige med din bolig.

Privat rengøring til konkurrencedygtige priser

Vores partnere tilbyder effektiv privat rengøring med fokus på højeste kvalitet og til konkrete konkurrencedygtige priser. Vil du have en rengjort bolig uden selv at skulle gøre arbejdet, så anvend denne gratis serviceportal til at bestille 2-3 tilbud. Indtast dine rengøringsønsker så detaljeret som muligt i skemaet online, for eks. kvadratmeter, antal værelser, tæpper, hund og børn. Det gør det enklere for firmaerne at give dig et kompetent skræddersyet tilbud. Husk at denne service er fuldstændig gratis og uforbindende.

Tak for din interesse i vores service. Vores rengøringsfirmaer er effektive og billige rengøringsvirksomheder, med mange års erfaring i både privat og offentlig rengøring. Rigtig mange har allerede benyttet vores tjeneste og har tillid til os. Når du gennemgår de tilsendte tilbud så husk at se efter at alle omkostninger er med og kontroller også gerne virksomhedernes referencer og profil på eksempelvis Trustpilot.

Hvis du søger hovedrengøring eksempelvis i forbindelse med en fraflytning af en lejlighed, så kan du på sitet modtage to-tre seriøse tilbud på netop flytterengøring. En sådan hovedrengøring indbefatter normalt aftørring af vægge, vask af alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer både ude og inde, døre og karme plus alle boligens sanitære installationer. Firmaet tilpasser altid anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade og bruger kun professionelle produkter, som ikke skader din bolig. Få op til tre tilbud på seriøs privat rengøring – gratis og let. Udfyld skemaet allerede i dag!

Reklamer

One thought on “Få 3 gratis tilbud på rengøring

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s