Få rabat på en boligadvokat med 3 tilbud

Få gratis 3 tilbud på boligadvokat

Vores onlineservice dækker hele Danmark, hvis nu du ikke lige bor i Nykøbing. Uanset om du har brug for hjælp med en lille eller en større boligsag, kan du få hjælp fra en professionel og billig boligadvokat med en del års erfaring indenfor boligadvokatfaget.

Vores tilknyttede boligadvokater i Odense er specialister i at håndtere denne type af sager. Få løst din – måske komplicerede – boligsag med 3 konkrete tilbud. Det sikrer dig, at du får en korrekt løsning på din sag hurtigt og billigt af en boligekspert. Samtidig kan du spare omkring 18-28 procent på regningen.

Ved at indhente priser fra 3 boligadvokat kontorer i Odense opnår du et effektivt overblik, så du kan have tillid til, at den pris I aftaler, er den rette. Som altid gælder det, at pris og kvalitet følges ad. Når du har fået 3 tilbud fra potentielle advokatfirmaer, bør I enes om et møde, så I kan lave en gennemgang af opgaven i detaljer og advokaten kan få et overblik over din boligsag.

Køb af bolig i lukket bud – licitation

Du bør som udgangspunkt kun deltage i et lukket bud, hvis du er 100% sikker på, at du vil have denne bolig. Hvis du ikke har den fornemmelse i maven, så træk vejret og søg videre. Der skal nok dukke en bolig op, som er mindst lige så god som den, du har kigget på.

Husk, at selv om boligkøb i øjeblikket ofte ender i lukkede bud, er der masser af andre boliger, som du ser uge efter uge i annoncerne og på nettet. Så det er altså absolut ikke blevet en standard, at du skal ind i en ubehagelig lukket bud-situation i håb om at blive boligejer.

For at undgå mere stress end nødvendigt, men beholde kontrollen,  er der et par overvejelser, du skal gøre dig. På tidspunktet for aflevering af tilbuddet, skal du have taget stilling til, hvor endelige dine krav er, for du vil helt sikkert opleve et modpres fra sælger igennem ejendomsmægleren.

Rentetilpasningslån

Ud over obligations- og kontantlån er der i de seneste år kommet en ny type realkreditlån, nemlig rentetilpasningslånet, som populært er blevet kaldt det selvkonverterende lån. Det er nok en sandhed med modifikationer, idet der er knyttet ganske betydelige risici til rentetilpasningslånet. Faktisk er der tale om en gammel låneform, der nu tages op i revideret form. Baggrunden for rentetilpasningslånenes pludselige genopståen var, at der omkring årsskiftet 95/96 var et historisk stort spænd mellem den korte rente (lå omkring 4 procent) og den lange rente (lå omkring 8 procent).

Dette rentespænd på 4 procent gjorde det attraktivt at finansiere lange lån som f.eks. 30 års realkreditlån med korte obligationer, f.eks. 1 års-obligationer. Disse obligationer skal så indfries til kurs 100 efter et år. Der er tale om såkaldt inkonverterbare obligationer, som i løbet af året kan ligge både over og under kurs 100, afhængig af om 1 års-renten ligger lavere eller højere end ved lånets etablering. Når obligationen udløber til indfrielse til kurs 100 hvert år den 1. januar, så genfinansierer man lånet med salg af nye 1 års-obligationer, som naturligvis vil have en rente svarende til renteniveauet på det tidspunkt, og den rente kan være både højere og lavere end første gang, der blev solgt obligationer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s