Billig fotograf København? Bestil 3 gratis tilbud

professionel hjælp til løsning af din fotoopgave i København til yderst solide priser. Find ansvarsbevidste fotografer på netsiden Flytte-tilbud.dk. Rutinerede fotografer kan besvare alle mulige spørgsmål fx:

  • Hvordan forbereder jeg mig så jeg er sikker på at jeg er god på billederne?
  • Hvad koster en fotografering?
  • Hvad er TFP-fotografering?

Spar 34-38 pct på en fotograf i København og omegn

Udvalgte fotografer laver bl.a. disse opgaver: nyfødt fotografering, portræt billeder, newborn billeder og konfirmation fotografering. Mike Grønbek, København: Vi fandt dagen efter tre reelle tilbud og udvalgte Kam Photographers til at påtage sig opgaven “gravidfotografering” i København. Jeg kan varmt anbefale Flytte-tilbud.dk.

Helt præcist hjælper Flytte-tilbud.dk dig med at skaffe favorabel forbindelse til fleksible fotografer i f.eks. København. På Fototilbud.dk kan du modtage tillokkende fotograftilbud til enhver lejlighed for eks.:

  • Familiefotograf
  • Konfirmationsfotograf
  • Festfotograf
  • Børnefotograf
  • Sportsfotograf

Professionel fotografering til alle formål

Karakteristika for denne slags billeder: Mørk, dramatisk lyssætning, som fremhæver kromet og motorcyklens linjer. 

(1) Her er det kun nødvendigt med én lyskilde, men den skal have en vis størrelse. Selve studieblitzen behøver ikke at være særligt stor, men det gør softboksen, som bør være næsten samme størrelse som motorcyklen. Anbring softboksen lige over motorcyklen på et højt boom-stativ og ret den direkte nedad. 

(2) Når du ikke kan se foden på det boom-stativ, der holdt mit lys, skyldes det, at jeg fjernede den med et Klonstempelværktøj (som findes i både Photoshop og i Photoshop Elements). Oprindeligt kunne man se en del af stativet lige til højre for forhjulet. 

(3) Motorcyklens gennemgående skarphed opnår du med en blænde f/8 eller højere. 

(4) Også dette er et produktfoto, så det skal tages på stativ for at blive fuldstændig rent og skarpt.

Dette slår selvudløseren til gruppebilleder 

For at tage et gruppebillede, hvor du selv er med, kan du bruge en teknik, som er langt mere effektiv end blot at bruge kameraets selvudløser, som kun tager et enkelt billede (ét billede er aldrig nok – og sjældent to eller tre, hvis der er tale om en større gruppe). I stedet skal du bruge en intervaludløser eller timer, et såkaldt intervalometer, som lader dit kamera tage en hel serie billeder med et bestemt interval (jeg vælger som regel et interval på tre sekunder).

Indstil intervaludløseren, indtag din plads i gruppen, og kameraet tager nu billederne for dig. I nogle af Nikons digitale spejlreflekskameraer er denne funktion standard (fra og med Nikon D200 og opefter), så her går du ind i menuen Shooting og vælger Interval Timer Shooting. I den næste menu kan du indstille optagelsens starttidspunkt, med hvilket interval billederne skal tages og så videre.

Bruger du et Canon-kamera eller et Nikon uden denne indbyggede funktion, kan du købe en separat udløser, der sluttes direkte til kameraets fjernbetjeningsindgang (som for eksempel den Vello Wireless ShutterBoss Timer Remote, du ser på billedet herover). Jeg har set digitale intervaludløsere til priser helt nede omkring 12 dollars (70 kroner) på nettet.

Advertisement

One thought on “Billig fotograf København? Bestil 3 gratis tilbud

  1. Pingback: Gulvafslibning Køge – 3 tilbud med 25% i rabat | Doctor Asp's Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s