Energieffektivisering af mit hus – er det en god idé?

Desværre er der en række variabler ved energieffektivisering, der gør det svært at sige ja, holde hele huset ventilator eller nej, slippe af med hele dit hus ventilator. Vi anbefaler typisk at fjerne hele huset ventilatorer, men det er efter at have foretaget en energirevision for at bestemme det bedste handlingsforløb for dit eget hjem.

Vi forstår, at nogle mennesker foretrækker at bruge deres hele husventilator. De er også et godt alternativ, hvis du ikke har et klimaanlæg. Hvis en af ​​disse er sande, vil vi anbefale at få et brugerdefineret pasformdæksel til at forsegle og isolere enheden, når den ikke er i brug. Vi vil også foreslå at installere en ny højffektiv ventilator, hvis du har en ældre modelventilator.

Hvad er det ideelle klima til et helt hus ventilator?

Et tørt og køligt klima er ideel til et helt hus ventilator. Det er perfekt til dem, der bor i områder, der har stor forskel i temperatur natten over. Hele huset ventilatorer bruges ofte i sommermånederne for at spare energi. De bruger omtrent 10-15% af det wattage, et klimaanlæg bruger, hvilket gør din energiregning meget lavere.

Et hele hus ventilator arbejder ekstremt hurtigt. Afhængigt af størrelsen af ​​hele huset ventilator kan det afkøle huset i minutter ved at skubbe den varmere luft ud og tillade køligere luft ind gennem vinduerne.

Hvad er ulemperne ved en helhus ventilator?

Mens en hel husvifte er kendt for at spare penge på køleregningen, kan det muligvis føre til en højere opvarmningsregning om vinteren, især for ældre helehusventilatorer. En ældre husventilator er en perfekt flugt for den luft du betaler for at varme om vinteren. Når din hele huset ventilator ikke er brugt om sommeren, viste de ineffektive spjæld adgang for den varme loft luft til at skubbe ind i dit køligere hjem.

Når hele huset fanen kører, bør vinduerne være åbne for at trække i køligere luft, som ikke er ideel til dem med allergi. Derefter skal ventilatorerne lukkes for resten af ​​dagen for at forhindre, at varmere luft kommer ind i hjemmet. Sørg også for at få udarbejdet et energimærke. Hvis det er fugtigt udenfor, som det ofte er her i Danmark, kan den udvendige luft ikke føle det køligt, da det bringer luftfugtigheden ind i dit hjem.

Hele huset ventilatorer kan være meget støjende, især ældre modeller. Mens skridt er blevet gjort for at forbedre lyden af ​​fanen, er det stadig en af ​​de bedste klager blandt dem, der har et helt hus ventilator.

Det hjælper med energieffektivisering

En af de bedste dele af en Wi-Fi termostat er, at det ikke kun gør livet lettere, men det hjælper med at reducere energibesparelser. Wi-Fi termostater udnytter de gange, du ikke er hjemme for at skrue ned varmen eller skrue op på klimaanlægget. Du kan også indstille temperaturen fjernt fra din smartphone, hvis du glemmer at ændre den, når du forlader huset. Slukning af varmen eller at skrue op på klimaanlægget, når du er væk hjælper med at spare på den energi, du bruger til at strømforsyne dit HVAC-system til, når du er hjemme.

Du kan bruge dem selv, selvom du ikke har et skema Hvis dit arbejde eller skoleskema er anderledes i løbet af ugen, gør en Wi-Fi-termostat det nemt at justere temperaturen overalt. Træk bare din telefon ud for at justere temperaturen, mens du er væk. Få også 3 gratis tilbud på opgaven. Nogle Wi-Fi termostater kan også lære din tidsplan og justere i overensstemmelse hermed.

Advertisement

One thought on “Energieffektivisering af mit hus – er det en god idé?

  1. Pingback: Billig fotograf København? Bestil 3 gratis tilbud | Doctor Asp's Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s